Op zoek naar een ervaren online Psycholoog? 

Wij zijn uw online Psycholoog en Psychotherapeut voor online Therapie, Counselling en Psychotherapie

Heeft u last van verschillende klachten die te maken hebben met een traumatische ervaring (PTSS symptomen), angststoornis, depressiviteit, burnout, of ingrijpende levensgebeurtenissen? Ervaart u stress, de druk om erbij te horen, voortdurend bereikbaar te zijn? Kampt u met verlatingsangst en/of bindingsangst? Wij bieden online therapie voor diverse psychische klachten, waar ook ter wereld. Als BIG geregistreerd online psycholoog, psychotherapeut en counsellor met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij hier om u te helpen zodat u de problemen waar u in het leven tegen aanloopt kunt oplossen of hier beter mee om kan leren gaan. Wij zijn een praktijk waar een persoonlijke en betrokken aanpak centraal staat.

“Out of your vulnerabilities will come your strength”

Sigmund Freud

online psycholoog helpend bij het pad bewandelen naar herstel

Gespecialiseerd in Online Therapie en Online Psychotherapie

Nostra Forza is een praktijk voor online counselling en online psychotherapie via internet. Wij bieden zowel individuele online therapie als online relatietherapie in het Nederlands en Engels. Omdat de behandelingen online worden aangeboden kan iedereen in Nederland maar ook buiten Nederland bij Nostra Forza terecht. Of u nu als Nederlandse expat of emigrant in het buitenland woont of niet, het is altijd mogelijk om therapie te krijgen in uw eigen taal.

 

Vrijwel alle psychische problemen zijn online behandelbaar. De praktijk biedt verzekerde zorg, zowel kortdurend (Generalistische Basis GGZ) als langdurend (Gespecialiseerde GGZ). Voor beiden is een verwijsbrief van de huisarts nodig en zal er een psychiatrische diagnose gesteld worden. Onder tarieven en vergoeding kunt u meer informatie vinden over de vergoeding door uw zorgverzekeraar.

U kunt zich ook aanmelden voor counselling en psychotherapie zonder dat er sprake is van een psychiatrische diagnose en zonder verwijzing van de huisarts. De psychotherapie wordt dan niet vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt bij Nostra Forza terecht met onder andere de volgende psychische klachten:

 • Angstklachten en angststoornis, zoals faalangst, sociale fobie, paniekaanval, agorafobie, gegeneraliseerde angststoornis, bindingsangst en verlatingsangst

 • Depressiviteit en somberheid, stemmingswisselingen

 • Emotie regulatieproblemen

 • Eetproblemen en eetstoornissen

 • PTSS symptomen na een trauma, traumatische ervaring

 • Rouwproces

 • Niet in slaap kunnen komen, insomnia

 • Relatieproblemen

 • Werk gerelateerde klachten zoals overspannenheid, overmatig piekeren, oververmoeidheid en burnout klachten

 • Negatief zelfbeeld

 • Problemen door ingrijpende levensgebeurtenissen

Wanneer u last heeft van psychotische klachten of suïcidaliteit, dan kunnen wij u helaas niet helpen middels online therapie. 

Doordat wij geen of een korte wachtlijst hebben voor het merendeel van onze behandelingen, kunt u al binnen enkele werkdagen aan de slag gaan met uw klachten, met uw eigen vaste online psycholoog, online psychotherapeut of online counsellor. Therapie bij Nostra Forza wordt naast vergoeding vanuit de basisverzekering, tevens steeds vaker vergoed vanuit internationale zorg-, reis- en expatverzekeringen en/of vanuit werkgevers.

Daar wij BIG geregisteerd zijn bent u bij Nostra Forza verzekerd van kwaliteit. De Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) is bedoeld om de kwaliteit van de zorg te bevorderen en cliënten te beschermen tegen ondeskundig of onzorgvuldig handelen van zorgverleners. Registratie in het BIG-register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener wel en niet mag doen. Alleen zorgverleners die in het BIG-register staan, mogen de beschermde titel voeren die in de wet staat genoemd.

 

Maak via ons CONTACTFORMULIER een afspraak voor een GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK. Tijdens dit gesprek kunt u zien en ervaren wie wij zijn en of u zich comfortabel voelt bij online therapie.

Onder ERVARINGEN kunt u lezen over ervaringen van mensen die u voor gingen.

Nostra Forza maakt gebruik van verschillende evidence based behandel methoden waaronder:

 

Nostra Forza is ontstaan uit een samenwerking van twee verschillende disciplines. Nostra Forza betekent "onze kracht".  Als online psycholoog, psychotherapeut en counsellor verenigen wij onze krachten om u te helpen uw krachten te (her-)ontdekken dan wel te versterken. De behandeling gaat volledig online via face to face beeldbellen, eventueel aangevuld met gespecialiseerde online behandelprogramma's. De gesprekken worden gevoerd door middel van een beveiligde videoverbinding. Onderzoek wijst uit dat online counselling en psychotherapie via internet even effectief kunnen zijn als reguliere "in-person" therapie. Door de lage drempel kan het soms bij vroegtijdig ingrijpen zelfs psychisch leed beperken.

 

Een voordeel van een online behandeling is dat het altijd en overal kan plaatsvinden. Middels video en/of chat sessies, vanuit uw eigen, vertrouwde omgeving waardoor u de deur niet uit hoeft. Zo zou u tijdens een uur pauze op het werk een sessie kunnen inplannen. Een online behandeling zorgt zo voor minder stress, meer rust en een meer ontspannen sfeer. Andere voordelen zijn dat u niet gebonden bent aan standaard werktijden, maar bijvoorbeeld ook ’s avonds met uw psycholoog/psychotherapeut of counsellor kan afspreken, en u zo vrij blijft van reistijd- en kosten. Informatie over vergoeding en actuele wachttijden per online behandeling kunt u vinden onder tarieven en vergoeding.

 

 

Wilt u liever zelfstandig met uw klachten aan de slag, dan kunt u kiezen voor een online zelfhulpmodule of behandelprogramma. U kunt hier direct mee starten. Wij hebben een groot aanbod zelfhulpmodules voor diverse klachten. De online modules bestaan uit verschillende stappen waarin u als cliënt met uw hulpvraag aan de slag gaat. Dit gebeurt met behulp van begeleidende video’s, opdrachten, voorbeelden uit de praktijk en extra informatie over een onderwerp. U kunt de zelfhulpmodules volledig zelfstandig volgen, maar u kunt ze ook volgen met extra ondersteuning en uitleg in de vorm van een online face to face sessie of mailcontact. Voor informatie over ons aanbod zelfhulpmodules en kosten kunt u ons contacten via ons contactformulier.

 

 

Nostra Forza biedt online supervisie en leertherapie aan psychologen, gz-psychologen in opleiding (tot cognitief gedragstherapeut) en psychotherapeuten in opleiding. Wanneer u met cliënten of patiënten in de praktijk werkt, is supervisie van het grootste belang. Niet alleen voor een optimale behandeling en veiligheid voor u patiënten, maar vooral voor de ontwikkeling van uzelf als therapeut. Meer informatie over online supervisie en leertherapie kunt u lezen in een van onze blogs. Tevens kunt u ons contacten via ons contactformulier.

 

Aanbod en Voordelen Online Therapie

Zelfhulp bij Psychische Klachten

Online Supervisie en Leertherapie

Behandelvormen

Online Counselling en Online Psychotherapie

online counselling: de brug naar verbinding

Online Counselling

Online Psychotherapie

online psychotherapie: als een ruig bospad, naar de beste versie van jezelf