top of page
Image by Dave Hoefler

Contact

Ben jij klaar om weer in je kracht te staan? Fantastisch! Neem contact met mij op wanneer het jou uitkomt. En ontdek op deze pagina alvast wat je stap voor stap kunt verwachten van de online therapie.

Vul het contactformulier in of mail naar info@nostraforza.com.

Dank voor je bericht, ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

1. Contact opnemen

Meld je aan voor een intakegesprek via bovenstaand formulier.

2. Documenten opsturen

Binnen 48 uur ontvang je per mail het aanmeldformulier en toegang tot een beveiligd platform (check eventueel je spam). Vul dit formulier in, voeg een verwijzing toe van je huisarts als je wilt dat de online therapie vergoed wordt door je zorgverzekeraar en stuur de informatie beveiligd naar mij terug.

3. Praktische informatie lezen

Is mijn inschatting dat ik op basis van de door jou aangeleverde informatie de juiste online therapie kan bieden? Dan ontvang je nog een document met praktische informatie. Is dit voor jou akkoord? Stuur het document dan ondertekend terug.

4. Intakegesprek voeren

Tijd om kennis te maken! Tijdens één – of soms twee – gesprek(ken) brengen we je klachten in kaart. Ik stel vragen over jouw huidige situatie en achtergrond en indien nodig vul je vragenlijsten in.

5. Behandelplan opstellen

Voelt het eerste contact goed? En is de problematiek helder? Dan bepalen we samen het doel van de online therapie en het behandeltraject. Afgestemd op jouw mogelijkheden en behoeften.

6. Behandeling starten

De gekozen therapie – cognitieve gedragstherapie, EMDR of schematherapie – bestaat uit online face-to-face gesprekken. Via een beveiligde videoverbinding, eventueel aangevuld met gespecialiseerde online behandelprogramma’s. Voorafgaand, tijdens en na de therapie meten we het effect met vragenlijsten en gespreksevaluaties. De duur van de behandeling is afhankelijk van jouw wensen en de aard en ernst van de psychische problematiek. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt en baas blijft over je eigen behandeling.

Image by Nitish Meena
bottom of page