top of page
Image by Jason Leung

Online psycholoog

Nostra Forza - Claire Timmermans

Nostra Forza | Online psycholoog

Ruim twintig jaar begeleid ik mensen met psychische problematiek bij verandering en persoonlijke groei. Ik help hen bijvoorbeeld bij traumaklachten (PTSS), angstklachten, emotieregulatieproblemen, stemmingsklachten, somberheid, overspannenheid en burn-out. Dit doe ik door middel van cognitieve gedragstherapie, EMDR therapie en schematherapie. Altijd in een vertrouwde, veilige sfeer. En geheel online; via beeldbellen, chatten en e-mail. In het Nederlands of Engels.

 

Je kunt mij op elk moment om hulp vragen. Als BIG-geregistreerd psycholoog en psychotherapeut vind ik het belangrijk dat jij je veilig voelt om alles te bespreken en te onderzoeken. Zodat je stilstaat bij wat er in je omgaat en je bewust wordt van onderliggende processen; in jezelf en in het contact met anderen.

Na een druk bestaan in Nederland koos ik voor het leven aan de Middellandse Zee. Hier geniet ik samen met mijn gezin van het klimaat, de cultuur en leven in een ander tempo. Deze verandering - in combinatie met de ervaring die ik in de afgelopen twintig jaar opdeed – verrijkte mij als mens en professional. Ik zie mogelijkheden en ga uitdagingen niet uit de weg. Mijn kennis en ervaring zet ik met veel passie in om mijn cliënten te helpen ook het maximale geluk uit hun leven te halen en stappen te durven zetten.

 

Ben jij klaar om in jouw kracht te staan?

“Out of your vulnerabilities will come your strength” - Sigmund Freud

Ervaringen

"Doordat ik was vastgelopen op m’n werk ging ik op zoek naar hulp. En daar was Claire! Een fantastische psycholoog en een onwijs fijn mens. Ze heeft me met haar schematherapie levenslange inzichten gegeven. Haar begrip en geduld gaven mij weer rust. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven."

- Monica

Image by Cristina Gottardi

Kwalificaties en registraties

  • Cognitief Gedragstherapeut bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)

  • Supervisor van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)

  • EMDR Europe Practitioner bij de Vereniging EMDR Nederland

  • Registratie als senior schematherapeut bij de Vereniging voor Schematherapie (VSt)

  • Registratie als psychotherapeut in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (89918332516)

bottom of page