top of page
Image by Nicolas Ruiz

Online supervisie en leertherapie

Voor passievolle therapeuten

Zo waardevol mogelijk zijn voor anderen: dat is wat je wilt als psycholoog of psychotherapeut in opleiding. Begrijpelijk. Om diezelfde reden koos ik ook voor dit prachtige vak. Die passie delen we. Jij wilt jezelf ook continu ontwikkelen, je sterktes en zwaktes kennen en je eigen stijl creëren.

Als psycholoog/psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, EMDR Europe Practitioner en senior schematherapeut help ik je hier graag bij. Met ruim twintig jaar ervaring bied ik online supervisie en leertherapie vanuit mijn eigen praktijk Nostra Forza (onze kracht). Ik vind het belangrijk dat je je als supervisant veilig voelt, dat je kunt groeien en dat er humor is. Oftewel: dat ook jij volledig in je kracht staat!

Online supervisie

Casussen bespreken aan de hand van verschillende denk- en handelwijzen en theorieën uit de cognitieve gedragstherapie, stilstaan bij functie- en betekenisanalyses en de casusconceptualisatie, behandelplannen opstellen, je agenda bewaken en verschillende interventies uitvoeren: tijdens online supervisie doen we het allemaal! En jouw professionele ontwikkeling staat continu centraal.

 

Ook staan we stil bij therapeutische processen en complexe relaties, zowel met cliënten en cliëntsystemen als met collega’s en het werken in een team. Zodat je je als supervisant steeds meer bewust wordt van jouw rol als therapeut en welke invloed jij hebt op het behandelproces.

Image by Bernd 📷 Dittrich
Young couple on mountain with view to lake

Online leertherapie

Continu adviseer je cliënten die ergens mee worstelen. Je weet precies wat ze moeten doen. Maar hoe goed ken je jezelf? Wat zijn jouw denkpatronen en aangeleerd gedrag?

 

Door leertherapie leer je als therapeut in opleiding je eigen reacties op cliënten te erkennen en herkennen. Je ontwikkelt het vermogen tot zelfreflectie waardoor je jouw rol tijdens de behandeling het beste kunt vervullen.

 

De kosten voor online supervisie en leertherapie zijn €110 per 45 minuten.

Ervaringen

"Voor mijn opleiding tot cognitief gedragstherapeut wilde ik graag voor de oude stijl nog leertherapie volgen en dan het liefst schematherapie. Ik heb 25 sessie bij Claire mogen volgen en die hebben mij enorm veel gebracht. Als ik terugkijk is er echt veel veranderd in mijn copingstrategieen. Ik luister meer naar mijn eigen behoeften en mijn vertrouwen in mezelf is vergroot. Ook zie ik nu het aandeel van de ander in communicatie waardoor ik niet overal mezelf de schuld van geef. Al bij al dus ontzettend waardevol!"

- Rosanne

Image by Grant Ritchie

Daarom Nostra Forza

  • Online supervisie en leertherapie wanneer het jou uitkomt

  • Voor psychologen, GZ-psychologen in opleiding (tot cognitief gedragstherapeut) en psychotherapeuten in opleiding

  • Geregistreerd supervisor en leertherapeut bij de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)

  • Ruim twintig jaar ervaring binnen grote GGZ-instellingen, kleinere instellingen en eigen praktijk

  • Cliënten met o.a. stemmingsklachten, angstklachten, trauma/PTSS, emotieregulatieproblematiek of persoonlijkheidsproblematiek

bottom of page